История

Автосервизен център „Иноксис“ е открит през 2004* с което разширява и допълва дейността на фирмата. Днес сервиза е разположен в специално построени за него халета с отделни помещения за извършване на различни видове дейности, обслужване и ремонт на двигатели, окачване, ходова част, електрическа мрежа, монтаж на гуми и джанти, бояджийство и автотенекеджийство. Това позволява на сервиза да приема няколко автомобила едновременно и да ускорява обслужването и ремонта на автомобилите.

Наличието на различни видове техника, отделни помещения за всички видове репарация и високо квалифициран и специализиран персонал правят автосервизен център „Иноксис“ идеално приспособен за отстраняване на всички видове повреди на автомобила, включително цялостна репарация и отстраняване на последствията от аварии и катастрофи.

През годините сме изградили широка мрежа от производители и доставчици на резервни части и консумативи, осигуряващи качеството и достъпната цена на извършваните от нас услуги.

Автосервизен център „Иноксис“ се намира в гр.София, ул. Батак №19, (под моста Чавдар).

Ако се нуждаете от консултация или искате да зададете въпрос относно нашите услуги не се колебайте да се свържете с нас!