Авиационни гуми

„Иноксис 01″ООД доставя авиационни гуми за всички видове вертолети и самолети от гражданската и военната аваиция. Наши традиционни партньори в тази дейност са Goodyear Aviation Tires и ПО „АШК“, Русия.

С помоща на нашите партньори можем да предложим авиационни гуми за всички пътнически и товарни самолети и вертолети на производителите Airbus, Boeing, Gulfstream, Falcon, Антонов, вертолети Bell, Eurocopter, Augusta,  Ми, Камов и други.

Aviation_tire_retreatmentГумите имат до 5 живота. С технологиите на Goodyear за регенериране, авиационните гуми могар да бъдат регенерирани до 5 пъти. Това удължава експлоатационния им живот и спестява на нашите клиенти значителни разходи.
Регенерирането на авиационни гуми Goodyear закупени от нашите клиенти се извършва в завода на производителя в Тилбург, Холандия при преференциални цени и условия.
В състояние сме да предложим също така регенериране на гуми Michelin, Dunlop и BF Goodrich. Не се колебайте да се свържете с нас за получаване на по-подробна информация.