Консумативи

paint_banner

Бои, лепила, лакове
Компанията ни предлага бои, лепила, лакове произведени от световните лидери в индустрията и доставя широка гама продукти за производители, ремонтни заводи и организации за подръжка на авиационна техника за авиокомпании, обща и военна авиация.

Консумативите на производители като AkzoNobel, Loctite, 3M, Scotch, Chemetall са само част от продуктите, които компанията ни има на склад или може да достави в много кратки срокове.

cleaning_supplies_terminal

Почистващи препарати

Иноксис 01 ООД предлага широка гама от почистващи препарати и продукти, необходими за подържането на високият стандарт на чистота и санитарните изисквания в летищните терминали и самолети, които се изискват за висококачествена услуга и комфорт на пасажери и екипаж.

Нашият каталог включва продукти за почистване на пластмасови, метални и стъклени повърхности, кожа, текстил и мокет, както и специализирани санитарни принадлежности за самолетни кухни и тоалетни. Ние предлагаме на нашите клиенти различни видове почистващи материали като стирки, хавлии, кърпи, ръкавици, различни видове контейнери и бутилки, абразивни и абсорбиращи тампони.

Всички продукти предлагани от нашата компания съответстват на изискваняита на EASA и се доставят със съответните сертификати за съответствие и информационен лист за безопасност.

Locking-wire-blue-canКонтровачна тел

Контровачната тел се използва за обезопасяване на болтове, гайки и други крепежи от развиване и разхлабване в следствие от вибрации, а също така и етикетиране и пломбиране на агрегати и блокове.
Иноксис 01 ООД предлага контровачна тел от неръждавееема стомана тип 302/304 ASTM A 580, Inconel 600, Monel 400 в размери:

    • 0,20″
    • 0,25″
    • 0,32″
    • 0,51″